Onze SUP formules

Kempen Sup biedt verschillende SUP formules aan voor individuen en groepen.


Onze SUP formules zijn geschikt voor iedereen en geven een complete body & mind workout.
Maak jouw keuze op basis van jouw favoriete doel!

 


 

 
 

Kinderfeestjes

Verras je kind en zijn of haar vriendjes/vriendinnetjes met een leuke tijd op het water en laat ze kennis te laten maken met het suppen.
Kempen Sup verzorgt kinderfeestjes voor kinderen vanaf 10 jaar. De kinderen krijgen eerst een korte uitleg en gaan vervolgens met een begeleider het water op voor een tochtje en een board balance spel op maat.

Wil je na de activiteiten de hongerige buiken stillen? Dan kunnen wij in samenwerking met horeca Zilvermeerhaven een kindermenu aanbieden.

 
 
 
 
 
 

Teambuilding, vrijgezellen & groepslessen

Suppen is ideaal geschikt als groepsactiviteit! Vooral omdat suppen eenvoudig en snel te leren is, het heeft een hoog FUN-gehalte én het is tof om als groep iets ontspannend te doen in de natuur.

Bij Kempen Sup zorgen we voor een leuke en ontspannen beleving op het water. Na een korte briefing over veiligheid en basistechniek, nemen we je onder de nodige begeleiding mee het water op.


 
 
 
 

SUP Yoga

SUP Yoga is een echte total-body-workout. Tijdens het SUPPEN gebruik je je hele lichaam: yoga houdingen op een wiebelend board, balancerend op het water, … Balans, evenwicht en focus zijn erg belangrijk!

SUP Yoga klinkt niet alleen uitdagend, het is vooral heel ontspannend, leuk én uniek. Je beweegt rustig met het water mee, terwijl je verschillende posities aanneemt. Genieten van de natuur, het geluid van het kabbelende water, de wind om je heen, ... Je komt ondanks de inspanning geestelijk helemaal tot rust. En het is vooral SUPer leuk om te doen!


SUP Yoga les

We starten de les met een korte uitleg van de basistechnieken van het suppen. Vervolgens gaan we het water op en krijg je de tijd om te wennen aan het board. Dan peddelen we naar een rustig plekje waar we de les vervolgen met yogahoudingen op het board.

Je hoeft geen ervaring met yoga of met suppen te hebben. We houden rekening met wat jouw lichaam kan.


 
 
 

Privéles

Wil je snel progressie boeken in het suppen, dan is het ook mogelijk om een privéles te nemen. Met veel directe aandacht worden alle tips-en-trics uitgelegd en geven we extra veel aandacht aan het ontwikkelen van een juiste houding en techniek. In overleg met jou plannen we een geschikt moment in.


 

SUP Testcenter

Heb je interesse om een eigen SUPboard aan te schaffen?
Kempen Sup adviseert je over het materiaal en onderhoud, én geeft je de mogelijkheid om
de verschillende typen boarden uit onze school te komen testen.
Hiervoor werken wij samen met Starboard, één van de topmerken uit het SUPcircuit!