Onze SUP formules

Kempen Sup biedt verschillende SUP formules aan voor individuen en groepen.


Onze SUP formules zijn geschikt voor iedereen en geven een complete body & mind workout.
Maak jouw keuze op basis van jouw favoriete doel!

 


 
 

Kinderfeestjes

Verras je kind en zijn of haar vriendjes/vriendinnetjes met een leuke tijd op het water en laat ze kennis te laten maken met het suppen.
Kempen Sup verzorgt kinderfeestjes voor kinderen vanaf 10 jaar. De kinderen krijgen eerst een korte uitleg en gaan vervolgens met een begeleider het water op voor een tochtje en een board balance spel op maat.

 
 
 
 

Schoolactiviteiten

Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw school? Kempen Sup verzorgt ook sportdagen of afsluiting van het schooljaar. We doen diverse activiteiten op het water, op maat van de groep(en). Het programma en tarieven wordt in overleg met de school samengesteld.


 
 
 
 

Ontdek de opwindende wereld van Honden-SUP!

Verwen jezelf en je trouwe viervoeter met een onvergetelijk avontuur op het water. Samen suppen versterkt de band tussen jou en je hond terwijl jullie genieten van de prachtige omgeving. Honden vinden het geweldig, en het is een leuke manier om ze zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Zelfs senior honden en jonge pups zijn van harte welkom om mee te doen!

Onder de deskundige begeleiding van Nathalie van Gedragsbegeleiding De Meute, zorgen we ervoor dat je hond een positieve eerste ervaring op het supboard heeft. We houden voortdurend de conditie van je hond in de gaten en maken indien nodig korte tussenstops tijdens de tocht.

Bij Kempen Sup voorzien we het meest geschikte board voor jou en je hond. Als je geen zwemvest voor je harige vriend hebt, hoef je je geen zorgen te maken. We hebben zwemvesten in verschillende maten beschikbaar! Laat ons gewoon even weten bij het reserveren, samen met het ras van je hond.

En goed nieuws voor de kleintjes: introduceer je pup al vanaf 12 weken tot 6 maanden oud in de wereld van SUP met onze PupSUP! We besteden extra aandacht aan watergewenning voor de kleintjes om ervoor te zorgen dat hun eerste ervaring met water veilig en plezierig is. PupSUP duurt max. 1 uur en is perfect om samen nieuwe ervaringen op te doen!

Sessies hondenSUP gaan door aan de Nuclea Yachting Club in Mol. Na reservering ontvang je een gedetailleerde routebeschrijving.

  

Vaak gestelde vragen

 • 1. Wat zijn de voordelen van suppen?

  Open or Close
  De voordelen zijn enorm!
  • Het is een activiteit voor alle leeftijden en alle niveaus die u kunt doen met vrienden en familie
  • Het is een volledige lichaamstraining
  • SUP kan therapeutisch en rustgevend zijn maar ook heel opwindend, speels en sportief
  • Frisse lucht en lichaamsbeweging in de vrije natuur is goed voor lichaam, geest en ziel.
 • 2. Is al het supmateriaal inbegrepen?

  Open or Close
  Al het supmateriaal is inbegrepen. De Stand Up Paddle boards en peddels die we gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit. Zij zorgen voor de beste supervaring!
 • 3. Wat neem ik zelf mee?

  Open or Close
  Basisbenodigdheden zijn bescherming tegen de zon en handdoek. Verder kun je gewoon sportieve sneldrogende kledij dragen of je badpak/boardshort.
 • 4. Wat bij slecht weer?

  Open or Close
  Mochten weerscondities ertoe leiden dat we een les annuleren, dan zullen we er alles aan doen om deze te verzetten. Uw veiligheid en plezier zijn onze zorg, dus we zullen uw les verzetten als de omstandigheden onveilig of ongunstig zijn. Bij moeilijkheden bij het vinden van een andere datum, kan een tegoedbon worden uitgeschreven.

  Let op, onweer is vaak moeilijk te voorspellen, daarom behouden we het recht om de les last-minute te annuleren als dit de veiligheid van de deelnemers in het gedrang kan brengen.
 • 5. Zal er voldoende begeleiding aanwezig zijn?

  Open or Close
  Wij hanteren één supinstructeur voor +/- 10 suppers
 • 6. Vanaf welke en tot welke leeftijd kan je suppen?

  Open or Close
  Groepen kinderen (kinderfeestjes) is mogelijk vanaf 10 jaar. Kinderen jonger dan 10 jaar kunnen in overleg mee suppen of bij op de sup bij een volwassene. Neem even contact op met ons hierover.

  Geen eindleeftijd voor het beoefenen van stand up paddle! 😉
 • 7. Ik kom met mijn hond suppen, wat neem ik mee voor mijn hond?

  Open or Close
  Zwemvesten van Ezydog zijn beschikbaar. Als je zelf een zwemvest hebt voor je hond, mag je deze meenemen.
  Poepzakjes mogen ook niet ontbreken voor en na de suples.
  Snoepjes of andere motivators zijn niet noodzakelijk, jij als baasje bent vaak zelf de grootste motivator voor je hond 😉.
  Een lange lijn kan nuttig zijn.
  Een handdoek voor jezelf en je hond.
 • 8. Worden er foto’s gemaakt?

  Open or Close
  Ja! Wij proberen steeds de foto’s zo snel mogelijk door te sturen.
 • 9. Kan ik materiaal huren?

  Open or Close
  Nee, geen verhuur mogelijk
 • 10. Annulaties

  Open or Close

  Bij annulering binnen 48 uur voor de geplande activiteit wordt 100% van de totale kosten in rekening gebracht. Indien de annulering plaatsvindt binnen vijf dagen voor aanvang, wordt 25% van de totale kosten in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn ook van toepassing indien er minder deelnemers verschijnen dan oorspronkelijk gereserveerd, waarbij de kosten voor de niet-verschenen personen worden doorberekend.

  Annuleringen dienen Kempen Sup zo spoedig mogelijk te bereiken, bij voorkeur per e-mail naar info@kempensup.be. In het geval van annulering binnen 48 uur voor aanvang is telefonische melding vereist op +32 471 17 91 92. Deze regels gelden ook voor het verzetten of annuleren van lessen.

  Bij slechte weersomstandigheden, zoals voorspelde regen van meer dan een uur, temperaturen onder de 10 graden Celsius, onweer/bliksem en windkracht 5 of hoger, wordt het afgeraden om het water op te gaan. Kempen Sup behoudt zich het recht voor om te beslissen of de activiteit doorgaat. Indien nodig zal er overleg plaatsvinden met de huurder/deelnemer. In geval van annulering door slecht weer kan er zonder extra kosten een nieuwe datum worden afgesproken.

  Bij regen of minder mooi weer zal de verhuur/les normaal doorgaan. Indien een huurperiode/les reeds is begonnen en de huurder/deelnemer om persoonlijke of weersgerelateerde redenen stopt, bestaat er geen recht op terugbetaling van het reeds betaalde bedrag.